20 anys del Concurs de Pintura Ràpida a Talarn i la Fira de Sant Martí i encara ens sorprèn

La fira de Sant Matí d’aquest cap de setmana a Talarn a estat plena d’activitats i de diferents actes, encara que les inclemències del temps no ens han fet lluir com haguéssim volgut.

El dissabte es podien veure les cares d’alegria i les rialles dels mes petits amb els diferents tallers i espectacles de circ. També va haver-hi una pujada de caixes on la gent es quedava sorpresa de la valentia dels concursants. Com no, la festa va estar acompanyada d’un dinar popular amb una afluència de 150 persones i una torrada de castanyes per acabar el dia.

El diumenge la pluja ens va acompanyar tot el dia però es podien veure a diferents pintors sota cobert pintant els horts i les seves vistes, que era el tema d’aquest d’any. La fira del diumenge no va lluir molt perquè els artesans no van poder venir a causa de les inclemències, però els pocs valents que van decidir assistir-hi van quedar molts contents i van valorar la fira com a molt positiva. També vam tenir la Missa i la processó en honor a Sant Martí.

Per tancar la fira es va fer l’exposició de pintura, el lliurament de premis als pintors i per a combatre el fred es van repartir gots de xocolata com a cloenda.

El resultat ha estat positiu a banda de les inclemències meteorològiques.

Us esperem l’any que ve!!!

Pirineos viAlbergue dormirsleep Catalunya

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s