20 anys del Concurs de Pintura Ràpida a Talarn i la Fira de Sant Martí i encara ens sorprén

Albergue dormir

La fira de Sant Matí d’aquest cap de setmana a Talarn a estat ple d’activitats i de diferents actes, encara que les inclemències del temps no ens han fet lluir com haguéssim volgut.

El dissabte es podien veure les cares d’alegria i les rialles dels mes petits amb els diferents tallers i espectacles de circ. També va haver-hi una pujada de caixes on la gent es quedava sorpresa de la valentia dels concursants i com no va estar acompanyat de un dinar popular amb una afluència de 150 persones i una torrada de castanyes per acabar el dia.

El diumenge la pluja ens va acompanyar tot el dia però es podien veure a diferents pintors sota cobert pintant els horts i les seves vistes, que era el tema d’aquest d’any. La fira del diumenge no va lluir molt per què els artesans no van poder venir a causa de les inclemències, però els pocs valents que van decidir assistir-hi van quedar molts contents i van valorar la fira com a molt positiva. També vam tenir la Missa i la processó en honor a Sant Martí.

Per tancar la fira es va fer l’exposició de pintura, l’entrega de premis als pintors i per a combatre el fred és va repartir gots de xocolata com a cloenda.

El resultat a estat positiu a banda de les inclemències meteorològiques. Us esperem l’any que ve!!!

Pirineos visleep Catalunya

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s